FR Interprétation des exigences de la norme ISO/IEC 17025 – Labos essais et étalonnage Gosselies Nahrungsmëttelindustrie - Laboratoire Analys Nahrungsmëttelindustrie 16.10.2024
FR HACCP (Mod. 2) : Application de la méthode et développement de la documentation Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène - HACCP-Method 01.01.2099
FR Référentiel BRC IOP (Packaging material – Upgrade vs6 vers vs7) Gosselies Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Standardnorm Nahrungsmëttelindustrie 29.01.2025
FR Cuisines de collectivités (Mod. 2): HACCP assoupli Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène - HACCP-Method 01.01.2099
FR Suis-je prêt pour une visite de l'AFSCA? Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Reglementatioun Hygiène Nahrungsmëttelindustrie 01.01.2099