FR HACCP et Bonnes Pratiques d'Hygiène: les dangers chimiques Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène - Bonnes pratiques Hygiène Nahrungsmëttelindustrie 01.01.2099
FR HACCP et Bonnes Pratiques d'Hygiène: la traçabilité Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène - Traçabilitéit Nahrungsmëttelindustrie 01.01.2099
FR HACCP et Bonnes Pratiques d'Hygiène : les exigences règlementaires et leur application au Luxembourg Dahlem Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène - HACCP-Method 24.03.2025
DE Étiquetage des denrées alimentaires - module théorique avec exercices pratiques Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène - Traçabilitéit Nahrungsmëttelindustrie 01.01.2099
FR HACCP et Bonnes Pratiques d'Hygiène: la chaîne du froid Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Konservéierung Liewensmëttel - Afréieren Déifkühlen 01.01.2099