FR HACCP et Bonnes Pratiques d'Hygiène: la chaîne du froid Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Konservéierung Liewensmëttel - Afréieren Déifkühlen 01.01.2099
DE Allergènes et intolérances: la gestion des allergies alimentaires dans les SEA Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Ingredient Aromastoff 01.01.2099
DE Savoir lire et comprendre l'étiquetage des denrées alimentaires Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène - Traçabilitéit Nahrungsmëttelindustrie 01.01.2099
DE SEA: la gestion des allergies alimentaires Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Ingredient Aromastoff 01.01.2099
DE SEA (Services d'Education et d'Accueil): Bonnes Pratiques d'Hygiène et sécurité alimentaire Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène - Bonnes pratiques Hygiène Nahrungsmëttelindustrie 01.01.2099