FR Le bien-être animal à l'abattage Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Fleesch - Schluechten 01.01.2099
FR L'hygiène des denrées alimentaires - Module de base (pour patrons et responsables HACCP) Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène - Bonnes pratiques Hygiène Nahrungsmëttelindustrie 01.01.2099
FR Les dangers chimiques: matériaux en contact avec les denrées alimentaires Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène 01.01.2099
DE Gute HACCP-Hygienepraktiken (für Arbeitnehmer) Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène - HACCP-Method 01.01.2099
FR Les bonnes pratiques d'hygiène HACCP (pour salariés) Op Ufro Nahrungsmëttelindustrie - Qualitéit Sécherheet Nahrungsmëttelindustrie - Masterplang Liewensmëttelhygiène - HACCP-Method 01.01.2099